jueves, 31 de marzo de 2011

About.me

Aquí teniu una breu explicació del que és i significa About.me.

About.me és un servei que actúa com un directori on podem trobar persones que prèviament han creat el seu perfil. Un perfil on lo important és la imatge i el contacte social, doncs About.me dóna la possibilitat de posar links al nostre Facebook, Twitter, Flickr.
Com veureu, About.me és un concepte de directori social molt interessant i del qual en podem fer un gran ús. A diferència d'altres directoris de persones com Linkedin o Facebook, aquest ha estat pensada per oferir perfils amb una mini biografia i els links socials per posar-se en contacte amb ells o veure els seus blogs.
No és complicat d'utilitzar i amb poques indicacions, qualsevol persona pot crear-se un perfil en About.me i aconseguir uns grans resultats sense problemes. Només és necessari carregar una foto, escriure un text personalitzat sobre nosaltres mateixos i enllaçar les icones socials a els nostres perfils en altres xarxes.
Trobar persones que facin servir About.me és molt sencill mitjançant el buscador, podent filtrar pel nom real o usuaris habituals.

Fins aquí l'explicació de l'About.me, si voleu accedir-hi al meu About.me, podeu fer click a l'enllaç que trobareu a la pàgina principal del meu blog.

Fins aviat

No hay comentarios:

Publicar un comentario